Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Σφηνάκι #24

Φωτογραφία Νο1:
Στιγμιότυπο από απεργιακό μπλοκ ταξικής συνδικαλιστής παράταξης
Φωτογραφία Νο2:
Στιγμιότυπο από την ίδια απεργία. Αυτή την φορά, αφορά το παγκόσμιας πρωτοτυπίας κόμμα που έχει περισσότερους βουλευτές από ότι συνδικαλιστές ή οπαδούς...

5 σχόλια:

  1. Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

    ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1883.html )
    Ένας χρόνος Ελληνική Χαλυβουργία-Το βίντεο-αφιέρωμα.Ιlief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά την φωτογραφία την τραβήξανε, αφού ...έφυγε το ΠΑΜΕ που ...φύλαγε τη βουλή!!!!
    Την άλλη που ξεκινάνε να ανέβουν στο Σύνταγμα από την Κλαθμώνος, πριν τελειώσει ο ομιλητής τους, για να προλάβουν να φτάσουν πρώτοι, δεν την έχεις;
    Κρίμα γιατί με φωτογραφία δεν μπορείς να δεις τη φάση και δυστυχώς δεν πρόλαβα να το τραβήξω βίντεο (αργόστροφος), σ' αυτή που έχω δεν "βγαίνει" αυτή η σκηνή του ξεκινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @geranista:
      Τα αδιάσειστα στοιχεία που έχω, αποδυκνείουν περίτρανα πως την βουλή την φύλαγε ο ΣΥΡΙΖΑ ετούτη την δόση (http://www.koutipandoras.gr/39869/%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%84.html/aecia-daii-ooidanaooaoco-ooioo-adanaioo-aeaaceuoao-oco-eieiiaioeaooeeco-iiaaao-oio-ooneaeaaei-ooi-dniaoeei-oco-aioecoeurokinissioaoeaia-idieanc).
      Αλλά άμα είναι αυτοί μπροστά, ποιός να θέλει να μπει μέσα;
      Και ναι, ούτε εγώ το σκέφτηκα για βιντεάκι γαμώτο...

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει μία παρόμοια αντίθεση με την απεργια του Νοέμβρη 2012, που η μία φωτογραφία έδειχνε τον κόσμο με το ΠΑΜΕ, και η άλλη φωτογραφία το πανό των συριζοβουλευτών.
    Είναι στο σάιτ του Αντώνη. Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ilief:
      Υπάρχουν αρκετές ανάλογες:
      Πιστεύω πως η καταγραφή τους, εκτός των άλλων, θα είναι και πολύ χρήσιμη στον μελλοντικό μελετητή του φαινομένου "κόμμα με περισσότερους βουλευτές από ότι οπαδούς"

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.