Σελίδες

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!

Ο αποκλεισμός του Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΓΚΚ, Deutsche Kommunistische Partei – DKP) από τις προσεχείς γερμανικές ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την κείμενη γερμανική νομοθεσία, επιφέρει και την ταυτόχρονη έκπτωση του ΓΚΚ από την ιδιότητα του ανεγνωρισμένου πολιτικού κόμματος στην ΟΔ της Γερμανίας, γεγονός που θεωρείται προάγγελος του να τεθεί προσεχώς το ΓΚΚ εκτός νόμου με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο αποκλεισμός αποφασίστηκε από την λεγόμενη Ομοσπονδιακή Εφορευτική των Εκλογών Επιτροπή, η οποία εγκρίνει ποια πολιτικά κόμματα επιτρέπεται να συμμετάσχουν στις ομοσπονδιακές εκλογές, και έγινε με βάση εντελώς αστήρικτους λόγους γραφειοκρατικής υφής, δηλαδή ότι δήθεν το ΓΚΚ δεν είχε έγκαιρα υποβάλει τους οικονομικούς του απολογισμούς για τα προηγούμενα οικονομικά έτη.

Η Ομοσπονδιακή Εφορευτική των Εκλογών Επιτροπή αποτελείται από υπηρεσιακούς παράγοντες και από εκπροσώπους όλων των εκλεγμένων στην παρούσα Ομοσπονδιακή Βουλή (Μπούντεσταγκ, Bundestag) πολιτικών κομμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο χθεσινός γερμανικός τύπος, υπέρ του αποκλεισμού του ΓΚΚ από τις εκλογές ψήφισαν, πλην του Κόμματος των Πρασίνων που ψήφισε κατά, όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα της Μπούντεσταγκ, συμπεριλαμβανομένου και του λεγόμενου Κόμματος της Αριστεράς (Die Linke) δια της εκπροσώπου του στην συγκεκριμένη επιτροπή, Κονστάντσε Πόρτνερ (Constanze Portner). Στην ίδια της συνεδρίαση η εν λόγω επιτροπή ενέκρινε την συμμετοχή στις επικείμενες ομοσπονδιακές εκλογές δύο φασιστικών κομμάτων, του «Εθνικοδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας» (Nationaldemokratische Partei Deutschlands – NPD) και του κόμματος «Γ΄ Δρόμος» (III. Weg). Το λεγόμενο Κόμμα της Αριστεράς ψήφισε δηλαδή υπέρ των φασιστών και κατά των κομμουνιστών!

Η στάση αυτή του λεγόμενου Κόμματος της Αριστεράς, αδελφού κόμματος, συνεργάτη και υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να ξεχαστεί, γιατί δείχνει ξεκάθαρα το πολιτικό ποιόν αυτού του κόμματος, δηλαδή τον ορκισμένο αντικομμουνισμό του, αντικομμουνισμό που συμμερίζεται και ποικιλότροπα προωθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Γραμματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.