Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Αντίο Έφη...

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, με την παρουσία πλήθους συντρόφων, συγγενών και φίλων, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιούνη η πολιτική κηδεία της συντρόφισσας Ευσταθίας (Έφης) Κουτσανδριά - Γεωργακάκη στα Νεκροταφεία του Αγίου Δημητρίου.

Η συντρόφισσα Έφη γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Ήταν παιδί οικογένειας της εργατικής τάξης, καταγόταν από την ορεινή Αρκαδία και από μαθήτρια οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Έμεινε δίπλα στο Κόμμα μέχρι το 2005, οπότε και οργανώθηκε σ’ αυτό. Παντρεύτηκε τον Αντώνη Γεωργακάκη, με τον οποίο ήταν σύντροφοι στη ζωή και τον αγώνα. Μπορεί οι οικονομικές δυσκολίες να δημιουργούσαν ελλείψεις σε πολλά πράγματα που χρειάζονταν στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν έλλειπαν η αισιοδοξία, τα γέλια, ο «Ριζοσπάστης», το πολιτικό βιβλίο. Το σπίτι της ήταν πάντα ανοιχτό στον κόσμο, ο οποίος ερχόταν να «αρμέξει» από την αισιοδοξία της, από την πίστη της στον άνθρωπο που θα «ανθρωπέψει».

Ακόμη και όταν το 2010 «έχασε» τον Αντώνη και έδωσε νέο, πιο σκληρό αγώνα για να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της, την Δήμητρα και τον Μιχάλη, δεν της έλειψε ποτέ το χαμόγελο και η αγάπη στην καθημερινότητά της.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή του Άγιου Βασίλη. Ακούραστη μαχήτρια, πάλευε κάθε μέρα για να πείσει εργαζόμενους και λαϊκές οικογένειες για την ανάγκη του οργανωμένου αγώνα και της συμπόρευσης με το ΚΚΕ, για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη», για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Εκ μέρους της Κομματικής Οργάνωσης Νότιου Τομέα, την συντρόφισσα Έφη «αποχαιρέτησε» η Γραμματέας της Οργάνωσης Χριστίνα Μπέλλα καθώς και η κόρη της Έφης, η συντρόφισσα Δήμητρα Γεωργακάκη.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, η Γιώτα Δήμου, δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίου Δημητρίου και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Γιάννης Βακαλόπουλος, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.