Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Καταγγελία σοκ: "Εργοδότης ζεμάτισε γιαγιά και εγγονάκι!"

Επίθεση από τον άνθρωπο στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, δέχθηκε, μια 60χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, που καταγγέλλει το περιστατικό στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ». Ο λόγος της επίθεσης, όπως λέει, είναι η διεκδίκηση των χρημάτων που της χρωστούσε ο εργοδότης της εδώ και δύο χρόνια.

Το περιστατικό αυτό, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού από την επίθεση που δέχθηκε η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει, τραυματίσθηκε σοβαρά το δύο ετών εγγονάκι της, το οποίο είχε εκείνη την ώρα μαζί της.

Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Ράτκα Γεωργίεβα, πήγε την περασμένη εβδομάδα, μαζί με το δύο ετών εγγόνι της και τον ανιψιό της, να ζητήσει τα χρήματα – ποσό των 120 ευρώ – που της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της σε χωριό του δήμου Πύργου, όπου αυτός διαμένει.

Όμως η ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να πέταξε προς το μέρος της, μπρίκι με καυτό καφέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το υγρό να πετύχει την ίδια στο στέρνο αλλά ακόμα πιο πολύ το άτυχο αγοράκι – μόλις δύο ετών – που εκείνη την ώρα η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της.
Όπως κατήγγειλε η κ. Ράτκα, ο πρώην εργοδότης της, προσπάθησε να της επιτεθεί ξανά ωστόσο ο ανιψιός της που ήταν μαζί της, την προστάτευσε και την πήρε μακριά από το σπίτι.

Το δύο ετών αγοράκι, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι ιατροί, όπως αναφέρει η ηλικιωμένη γυναίκα, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πάτρας.
Πηγή: Patris, Π. Γιακουμέλου via Nooz

7 σχόλια:

  1. Τόνωση της επιχειρηματικότητας...
    Ινδιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα ζώο τόσο ειδεχθές όσο ο φασίστας.
    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμαλιάδα-Πύργος-Μανωλάδα. Αντί να πει και ένα ευχαριστώ που της έδωσε δουλειά ζητά και τα λεφτά της-κλισέ επαρχίας. gorf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @gorf:
      Ο μικροαστός είναι ζώον πονηρόν και αιμοβόρον.
      Αρχαίο εργατικό γνωμικό...

      Διαγραφή
  4. Τον καφέ του "ανθρώπου" ποιός θα τον πληρώσει;
    Ινδιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ινδιάνα:
      Μην βάζεις ιδέες, δεν θέλει πολύ να της κάνει και καμία μύνηση για τον καφέ του που χύθηκε...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.