Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν αντέχονται…

Κάλι Καρά

Περατζάδα από κανάλι σε κανάλι από τη μια, όλοι αυτοί που επί δεκαετίες ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό με ψεύτικες υποσχέσεις που αποδείχτηκαν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» ή τα «χρυσά κουτάλια» με τα οποία θα έτρωγαν μέσα στην ΕΕ, μέσα στην Ευρωζώνη, που φέσωσαν τον ελληνικό λαό, τα παιδιά και τα εγγόνια του με ένα χρέος για το οποίο δεν ευθύνονται, ένα χρέος που πήγε κατευθείαν στις τσέπες των μονοπωλιακών ομίλων, των τραπεζών, των εφοπλιστών και ούτε ένα ευρώ στην τσέπη των εργαζομένων.

Από την άλλη οι νέοι, οι φρέσκιοι, οι χαμογελαστοί που δεν φορούν γραβάτα, που θα έσκιζαν τα μνημόνια αλλά έφεραν το επαχθέστερο τρίτο μνημόνιο. Από την παρέα δεν λείπουν και αυτοί που συνεχίζοντας τον γνώριμο ρόλο τους στην καλλιέργεια αυταπατών και ψευδαισθήσεων, θα σχίσουν τα μνημόνια με δραχμή μέσα στην ΕΕ.

Όλοι μαζί, μνημονιακοί, αντιμνημονιακοί, δεξιοί, κεντροδεξιοί, αριστεροί, κεντροαριστεροί, κάποιοι νεκραναστημένοι κεντρώοι, κάποιοι άλλοι επί χρόνια διαπλεκόμενοι, που τώρα ζητούν ένσημα - διαβατήριο για τους πολιτικούς, έχουν μπει στο μπλέντερ του αποπροσανατολισμού και της ψευτιάς.

Ερίζουν και σπρώχνονται για το ποιος θα πάρει τη θέση του οδηγού στον αντεργατικό οδοστρωτήρα που ψήφισαν όλοι μαζί τον περασμένο Αύγουστο, και είναι το κοινό κυβερνητικό τους πρόγραμμα. Από αυτό δεσμεύονται, με στόχο την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου και ας φωνασκούν για τα περί πατρίδας.

Πατρίδα είναι όλοι αυτοί και αυτές που παράγουν τον υλικό και πνευματικό πλούτο. Αυτοί είναι φανερό ότι στις 21 Σεπτέμβρη, με όποια σύνθεση θα έχει η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη νέα φοροκαταιγίδα ύψους 14 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα βρεθούν μπροστά σε μέτρα που θα λεηλατήσουν και πάλι τους μισθούς τους, τις συντάξεις τους, θα εκμηδενίσουν ό,τι έχει απομείνει σε παροχές Υγείας, Πρόνοιας, ενώ στην Παιδεία θα κληθούν και πάλι να πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά τις σπουδές των παιδιών τους.

Δεν αντέχονται…

Η συμπόρευση με το ΚΚΕ στην κάλπη είναι συμπόρευση και ενίσχυση στις ταξικές αναμετρήσεις που έρχονται.

Τους Δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής. 

Πηγή: 902

1 σχόλιο:

  1. Να σου πω και ποιοι αλλοι δεν αντεχονται; Αυτοι οι "τρου" επαναστατες του μπαχαλου

    http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/i-anarxiki-omada-roubikwnas-dieluse-ta-grafeia-tou-taiped

    redy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.