Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Παναγιώταρος και Λαγός της Χ.Α. ομολογούν σε βίντεο συνεργασία με εφοπλιστές για να εξαφανίσουν το ΠΑΜΕ απ’ το λιμάνι

Την ύπαρξη 3 εφοπλιστών που είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν με την Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα με “σωματείο” που ίδρυσε στην Ζώνη Περάματος, ομολογούν σε βίντεο οι βουλευτές της, Λαγός και Παναγιώταρος.

Σημειωτέων ότι ο Λαγός συνελήφθη την Τετάρτη και φυλακίστηκε και πάλι γιατί παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του.
Το βίντεο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα jailgoldendawn.com («Για την πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος) και χρονολογείται από τις 7 Ιουλίου 2015.

Σε αυτό το βίντεο εμφανίζονται οι δύο άντρες να έχουν τον εξής διάλογο:
“Είχαμε ιδρύσει πριν από λίγο καιρό, θυμασαι πολύ καλά και με δικές σου ενέργειες και με δικιά σου βοήθεια (προς Παναγιώταρο) το Σωματείο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης [Παναγιώταρος: Τον Άγιο Νικόλαο! Μεγάλη η χάρη του...] … Να ενημερωθεί ο κόσμος, να ξέρει ότι (…) μάς έχουν ζητήσει συνάντηση κάτω, άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να φέρουνε πλοία, είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, θα κάνουμε συνάντηση μαζί τους πιθανόν και μέσα στην εβδομάδα, θα καταφέρουμε έτσι ώστε να ξεκινήσει η δουλειά, εμείς το έχουμε υποσχεθεί ότι θα το κάνουμε και το χετε πάρει χαμπάρι ότι όταν υποσχόμαστε κάτι, το κάνουμε, θα γίνει. Είμαστε στη διαδικασία αυτή, θα τους φέρουμε και πλοία να δουλέψουνε στη Ζώνη του Περάματος, θα τρίβουν τα μάτια τους, και θα επαναλάβω για μια φορά ακόμα τη δήλωση που έχω κάνει και τους έχει πειράξει πολύ: οι λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ θα εξαφανιστούν από το λιμάνι κάτω…”

Πηγή: Αγώνας της Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.