Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΝΑΡ: Το ξέπλυμα του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται απροκάλυπτα και μετά το μνημόνιο#3

Διαβάζουμε στο MAO.gr:
_________

Εκδήλωση-συζήτηση του kommon για τις πολιτικές εξελίξεις


Ο πανεπιστημιακός και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Κουβελάκης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Παπακωνσταντίνου και το στέλεχος του ΝΑΡ και συντάκτης της εφημερίδας Πριν Κώστας Μάρκου συζητούν για τις πολιτικές εξελίξεις: Το δημοψήφισμα, ο λαός, η κυβέρνηση, η συμφωνία. Τα ΟΧΙ και τα ΝΑΙ των ημερών μας

Η πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη εκδήλωση του Kommon διεξάγεται στην αίθουσα ART GARAGE. Σολωμού 13, 3ος όροφος στις 7:30 μμ.

(Και μια χρήσιμη λεπτομέρεια: η αίθουσα κλιματίζεται).

Update:
Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεος καλεί τους αναγνώστες της η προσκείμενη στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, ιστοσελίδα iskra.gr, με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας της. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και με δεδομένο το ρήγμα στο ΣΥΡΙΖΑ, η συγκέντρωση ενδέχεται να έχει χαρακτηριστικά ίδρυσης πολιτικού σχηματισμού.

Εκτός από τον πρώην υπουργό, στη συγκέντρωση το λόγο θα πάρουν ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλος κι ο δημοσιογράφος και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Παπακωνσταντίνου.
Πηγή: ΚτΠ

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πίστευα πως θα φυλαχτούν να κρατήσουν τα προσχήματα

      Διαγραφή
  2. Και εγώ πίστευα ότι θα αρπάξουν την ευκαιρία για να ξεχωρίσουν από ουρά του ΣΥΡΙΖΑ μετά από τέτοια ξεφτίλα, αλλά από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πια κανένας σοβαρός στην ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ή τουλάχιστον υπάρχει και έχει βγάλει τον σκασμό... Ξέρω γω;

    Κρίμα πάντως για τα άτομα που είναι μέσα, και που όντως πιστεύουν στους αγώνες και την χειραφέτηση της Ε.Τ...

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιά είναι αυτά τα άτομα; Το ίδιο το μόρφωμα έχει πάτημα μόνο σε φοιτητές ΑΕΙ (στα ΤΕΙ είναι στο 0) και σε κάποια σωματεία στο δημόσιο (όπου συνήθως δρα ως ουρά των πασοκοσυριζαίων), από εκεί και πέρα βασίζεται σε σελέμπριτις παντός τύπου.

      Τον προηγούμενο καιρό του είχαν φύγει πολλοί και διάφοροι, δεν προλαβαίναμε να βλέπουμε πρωτοβουλίες και μέτωπα των 400-500-1001 κτλ. Το πού πήγαν είναι γνωστό. Χώρια το ότι γινόταν πάντα αυτό που βλέπουμε και παραπάνω με τους σελέμπριτις, δλδ το να γλείφουν τον έναν και τον άλλον συριζαίο, πχ τα 2 πιο χοτ ονόματα που νταραβέριζε η ανταρσυα μέχρι πρόσφατα ήταν οι λαπαβίτσας και κουβελάκης.

      Τώρα υπάρχει επίσημο κάλεσμα μέσω του jacobin από τον ΠιΣωτήρη στην Α.Π. ενώ έχουν ξαμολυθεί λυτοί και δεμένοι στα μκδ με την γραμμή "το κκε θέλει ευρώ και σόιμπλε" κτλ, μαζί με τα περί 2ας παρουσίας, γιατί το ΤΙΝΑ των "αριστερών" πρέπει να έχει πιο φαντεζί περιτύλιγμα. Πολλοί εξ'αυτών δε είναι τα πασοκοσιχάματα που μέχρι πρότινος στήριζαν -- κριτικά πάντοτε -- συριζα και τώρα δεν θέλουν να τους βγει η βρώμα του μνημονιακού, κι έτσι ετοιμάζουν από τώρα το "πασοκ v.3" γιατί το άλλο ήδη άρχισε να πετάει μπλε οθόνες. Μόνη σταθερά στις πολιτικές τους θέσεις (όλων των παραπάνω) είναι η ανάγκη διάλυσης του κκε εδώ και τώρα (είναι και το μόνο που δηλώνουν ανοιχτά και ξεκάθαρα), και με την ύφεση που υπάρχει στο κίνημα (το εργατικό πάντα -- όχι το δικό τους που είναι πλατείες, βιομε, αναρχοαυτόνομες κουζίνες και αντιπληροφόρηση του τουίτερ) βρίσκουν μια καλή ευκαιρία για αυτό. Αλλά δεν θα τους περάσει, τα μούτρα τους θα φάνε.

      Ijon Tichy

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.