Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Το "αριστερό" συνδικαλιστικό της Ασφάλειας...

Ασφαλίτης σε συνέλευση εμποροϋπαλλήλων


Την παρουσία αστυνομικού της Ασφάλειας στη Γενική του Συνέλευση, που έγινε την περασμένη Παρασκευή, για την οργάνωση της απεργίας της Κυριακής, καταγγέλλει ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η Συνέλευση άτομο που δήλωσε «εκπρόσωπος» της Ασφάλειας επιδίωξε να μπει στο Εργατικό Κέντρο για να ενημερωθεί σχετικά με την κινητοποίηση της Κυριακής, η οποία δήθεν παρεμποδίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις της Κυριακής των Βαΐων. Στη συνέχεια αποχώρησε από το Εργατικό Κέντρο και προσέγγισε μέλη του σωματείου κατά την έξοδό τους από τη Συνέλευση, προσπαθώντας να αποσπάσει πληροφορίες για τις αποφάσεις που αυτή έλαβε.

 «Οπωσδήποτε το περιστατικό αυτό δεν είναι τυχαίο», σημειώνει το σωματείο και προσθέτει: «Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συγκεκριμένος ενδιαφέρθηκε να μάθει αν το σωματείο θα προχωρήσει σε αποκλεισμό μεγάλων καταστημάτων όπως για παράδειγμα των "Public". Φαίνεται για ακόμα μια φορά ότι η δράση του σωματείου και του ταξικού κινήματος ενοχλεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες, για λογαριασμό των οποίων δρουν η συγκυβέρνηση και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους».
Πηγή: Ριζοσπάστης

3 σχόλια:

 1. Από τους «αυτονομημένους» θα ήτανε κι αυτός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @krs:
   ναι, όπως και αυτοί που μπουζουριάσανε τους εμποροϋπάλληλους στην Θεσσαλονίκη.

   Διαγραφή
  2. http://fadomduck2.blogspot.gr/2015/04/blog-post_90.html

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.