Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

-Λύθηκε το μυστήριο!

Αναρωτιώμουνα τόσο καιρό, πως μπόρεσε να πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους ψηφοφόρους τους πως είναι δυνατό να κάνει πράξη τα όσα, αντιφατικά μεταξύ τους, είχε εξαγγείλει.
Αυτά μέχρι σήμερα, που ήρθε η δημοσκόπηση του "Βήματος" να μου ανοίξει τα μάτια και να σκορπίσει μακρυά τις ομίχλες του παράξενου αυτού μυστήριου:

Στις υπερφυσικές δυνάμεις πιστεύει το 54,4% των ΣΥΡΙΖΑίων!


Αναλυτικότερα:

Έρευνα της Κάπα Research παρουσιάζει κατά 34% μειωμένο το ποσοστό των Ελλήνων οι οποίοι δηλώνουν θρησκευόμενοι σε σχέση με το 2006.

Το ποσοστό των πιστών οι οποίοι πηγαίνουν στην εκκλησία έχει μειωθεί κατά 16%, ενώ εκείνοι οι οποίοι εξηγούν ότι το Πάσχα δεν τους λέει τίποτε αυξήθηκε κατά 13%.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για την εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής, οι Έλληνες εξακολουθούν να τηρούν τα πατροπαράδοτα έθιμα με το 75,2% να δηλώνει ότι πηγαίνει στην εκκλησία την Ανάσταση και το 45,2% να νηστεύει τη Μεγάλη Εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά μόνο το 9,9% των ερωτηθέντων νηστεύει τη Σαρακοστή.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ένας πίνακας στην έρευνα της Κάπα Research για το τι πιστεύουν οι Έλληνες ανά πολιτική ιδεολογία και κόμμα. Σύμφωνα με τις απαντήσεις στο Θεό πιστεύει το 74,2% των ερωτηθέντων. Σε αυτούς το 34,2% είναι από την Αριστερά, το 79,1% από το Κέντρο, ενώ το 89,1% είναι από τη Δεξιά. Το 63,7% του ΣΥΡΙΖΑ και το 87,4% της ΝΔ.

Ωστόσο, εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα για την πίστη σε υπερφυσικές ή μεταφυσικές δυνάμεις. Σύμφωνα πάντα με την έρευνα στο μάτι και το ξεμάτιασμα πιστεύει το 62,5% με το 42,4% να είναι από το χώρο της Αριστεράς και το 57,4% από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ το 69,3% από τη ΝΔ.
Σε υπερφυσικές δυνάμεις πιστεύει το 44,1% του συνόλου , στον Σατανά το 43,8% ενώ στους εξωγήινους 37,8%. Από τον ΣΥΡΙΖΑ στις υπερφυσικές δυνάμεις πιστεύει το 54,4%, ενω από τη ΝΔ το 50,5%. Στην ύπαρξη του Σατανά το 38,0% του ΣΥΡΙΖΑ και το 52,8% της ΝΔ. Ενώ, τέλος, στους... εξωγήινους πιστεύει το 38,6% από τον ΣΥΡΙΖΑ και το 32,5% από τη Νέα Δημοκρατία.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

6 σχόλια:

  1. Ο Οπορτουνισμος ειναι σαν την ανασταση νεκρων απο το Χριστιανικο παραμυθι. Χρονια πολλα καλη δυναμη TRASH Καλους αγωνες και οτι επιθυμεις. Και παντα επαγρυπνηση πρωταρχικα απεναντι στον Οπορτουνισμο. Καλη ανασταση απο την καπιταλιστικη κολαση. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Μόνη ανάσταση η επανάσταση!
      Καλές γιορτές

      Διαγραφή
  2. Οταν λένε ότι πιστεύουν στους εξωγήινους τι εννοούν ? Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει σίγουρα ζωή σε άλλους πλανήτες γιατί η ατάκα "γιατί να πάει χαμένος τόσος χώρος" βγάζει και μια λογική.
    Το αν πιστεύουν ότι είμαστε ήδη σε επαφή μαζί τους ? Βεβαιώτατα,
    καθημερινά. Τα ούφο κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ψηφίζουν κι'όλας.

    Ntina..καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αυτό το evil eye removal service...έχουμε πεθάνει στα γέλια.

    Ntina

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.