Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κρεμλίνο: Τουλάχιστον 25 ηγέτες στην Ημέρα της Νίκης

Τουλάχιστον 25 ξένοι ηγέτες και επικεφαλής διεθνών οργανισμών έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην παρέλαση την Ημέρα της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας στις 9 Μαΐου, είπε ο επιτελάρχης του Ρώσου προέδρου, Σεργκέι Ιβανόφ.

«Δεν μπορώ να σας δώσω την τελική εικόνα και κανείς δεν μπορεί. Ορισμένοι ηγέτες παραμένουν αναποφάσιστοι, οπότε θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ποιος θα παρευρεθεί. Και θα το κάνουμε με βεβαιότητα στις αρχές Μαΐου. Μέχρι σήμερα, 25 ηγέτες κρατών και επικεφαλής διεθνών οργανισμών έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραστούν. Οι ξένοι στρατοί θα εκπροσωπηθούν το λιγότερο με δέκα μπλοκ στην παρέλαση», δήλωσε ο Ιβάνοφ.

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι η Ημέρα της Νίκης είναι η εθνική μας εορτή. Οι άνθρωποι συνήθως προσκαλούν τους φίλους τους και το στενό κύκλο τους για να μοιραστούν μία γιορτή. Κάποιοι θα έρθουν και άλλοι όχι. Η Ρωσία θα δεχτεί κάθε επιλογή. Είναι η εθνική μας εορτή», είπε ο Ιβάνοφ.

Να σημειωθεί ότι οι ΗΠΑ ασκούν έντονες πιέσεις σε χώρες της Ε.Ε. και στον υπόλοιπο πλανήτη να μην συμμετέχουν στην παρέλαση προκειμένου να αναδειχθεί η απομόνωση της Ρωσίας στο θέμα της Ουκρανίας.
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.