Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Το Ράιχσταγκ του 1945 «ξαναζωντανεύει» στο Λένινγκραντ (vid)

Στόχος του πανοράματος με τίτλο: "Μάχη του Βερολίνου: Ο άθλος των σημαιοφόρων" είναι να δώσει την ευκαιρία στους θεατές να βιώσουν την ηρωική πορεία των Σοβιετικών στρατιωτών προς το Βερολίνο και να δουν από κοντά αντικείμενα του πολέμου - στολές, όπλα, εξοπλισμό, είδη οικιακής χρήσης, κ.λπ. Το διαδραστικό πανόραμα «ζωντανεύει» την ιστορία μιας ομάδας της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, υπό τη διοίκηση του Σεμιόν Σορόκιν. Οι στρατιώτες αυτής της ομάδας ήταν από τους πρώτους που ύψωσαν την Κόκκινη Σημαία πάνω από τον κεντρικό Τρούλο του Ράιχσταγκ.


Πατήστε |CC| για να δείτε τους Ελληνικούς υπότιτλους 
Πηγή:Σύγχρονη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.